HomeCrewEventsForumReviewsRanking

PushStart Crew
Edwin DopperEdwin Dopper
Chief Executive Officer
Voordat PushStart België mij benaderde om PushStart Nederland op te zetten, organiseerde ik al een aantal game toernooien. Ik ben namelijk een groot fan van de Super Smash Bros serie en heb voor deze community een drietal events georganiseerd onder de naam The New Order Tournaments. Het tweede toernooi was het eerste grote Super Smash Bros Brawl toernooi waar rond de honderd spelers vanuit heel Nederland op af kwamen. Zelfs een tiental spelers uit onder andere België, Zweden en Duitsland. Dit evenement ontging ook niet aan PushStart België, die een wens hadden uit te breiden naar Nederland. Na dit evenement kreeg ik contact met Rutger Cnudde, de voorzitter van PushStart België. Uit dit gesprek werd PushStart Nederland geboren.
Voor mij is dit een perfecte kans om de kennis die ik opdoe tijdens mijn studie, International Events, Music & Entertainment Studies, toe te passen in de praktijk. Met een team dat gespecialiseerd is in competitief gaming, events en communicatie, zijn er genoeg kansen om van PushStart een succes te maken.
 
Met zijn 23 jaar is Stefan een brok aan wijsheid en nog steeds verknocht aan games.
Zijn liefde voor gamen begon op vroege leeftijd toen de goedheiligman zijn goede gedrag beloonde met een Super Nintendo. Super Mario World was zijn eerste spel en dat heeft hij nog steeds goed in de vingers.
In de loop der jaren is Stefan steeds competitiever gaan spelen. Het begon met de oudste Mario Kart tegen de buurjongens. Tegenwoordig speelt Stefan vaak Mario Kart op de GameCube, Super Smash Bros. Melee, en met enkele regelmaat waagt hij zich aan een potje Fifa 11.
Voor een ieder die vooral met plezier de strijd aan wil gaan, Stefan is immer van de partij bij PushStart events voor een match in welk spel dan ook!
Stefan van Hulten
Stefan van Hulten
Social Media Specialist
 
Jop Starmans
Jop Starmans
Marketing & Communication
Al een tijdje zie ik van dichtbij hoe mijn klasgenoten Edwin, Stefan en Glenn veel plezier beleven met het organiseren van toernooien en evenementen. Toen zij aangaven dat de screening van boothbabes een taak teveel was op hun lijstje heb ik dan ook besloten om over mijn barmhartig hart te strijken en dit op mij te nemen. ... Oké, dat is niet helemaal waar, maar omdat ik al een tijdje bezig ben met de marketing van verschillende (culturele) evenementen twijfel ik er niet aan dat ik een waardevolle bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van PushStart Nederland.
Mijn eerste stapjes in de wondere wereld van games waren met de RTS-spellen Dune 2000 en, hoe kan het ook anders, het originele StarCraft. Op de middelbare school speelde ik een tijdje fanatiek Super Smash Bros. Melee, maar daarna kwam het gamen op een lager pitje. Pas sinds een tijdje heb ik een Xbox 360 in mijn kast staan en beleef ik veel plezier met bijvoorbeeld spellen uit de Assassin's Creed serie. Qua multiplayerspellen zijn Halo: Reach en StarCraft II mijn favorieten.
 
Al jarenlang ben ik in het bezit van game consoles, maar sinds de PS3 ben ik helemaal verkocht. Ik speel voornamelijk sport games en shooters. Dit blijkt uit mijn favoriete game series: FIFA en Battlefield Bad Company. Ik ben bij Pushstart terecht gekomen door een toernooi dat ik had georganiseerd voor het Jongerenwerk Etten-Leur. Daar ben ik Edwin tegengekomen en die heeft mij destijds zijn kaartje gegeven. Een aantal maanden later wilde ik graag een groter toernooi voor de jongeren in Etten-Leur organiseren, en dacht daarbij aan het kaartje. Sindsdien hebben we samen Game_Event in Etten-Leur opgezet en ben ik blijven hangen bij de crew van PushStart. Mijn rol binnen V&R Jongerenwerk en affectie met games maakt het makkelijker om dergelijke evententen binnen bepaalde gemeentes op te zetten. Waar ik kan zal ik altijd mijn steentje bijdragen.
Dirk Leijten
Dirk Leijten
Location Scout

 

WordPress Twitter YouTube Facebook

Contact - PushStart