SpaceRHomeCrewEventsForumReviewsRankingSpaceL

Over PushStart
PushStart is een organisatie opgezet door gamers voor gamers met het oog op competitie. We creƫren een omgeving waarin zowel casual als professional gamers met elkaar kunnen netwerken.
Door evenementen te organiseren kunnen gamers hun talent laten zien en verbeteren. Hierdoor wordt een community opgebouwd door de gamers zelf. PushStart biedt de gelegenheid deze community te versterken.

Bij het opzetten van een PushStart game-evenement luisteren we naar de bestaande communities. Zo gebruiken we regels binnen een game die door de desbetreffende community zijn geaccepteerd. We kijken ook naar andere evenementen en op welke datums deze vallen.

Door een breed assortiment aan verschillende games , hopen we verschillende communities aan elkaar te kunnen koppelen. Zodat bijvoorbeeld een Smash bros. fan ook eens een kijkje komt nemen op een Street Fighter evenement.

We bieden bedrijven de kans samen te werken met PushStart voor verschillende doeleinden. Dit kan in de vorm van sponsoring of samenwerking op bepaalde evenementen.

PushStart

WordPress Twitter YouTube Facebook

Contact - PushStart